Onze visie

Bij Firenze staan de kwaliteit van ons ijs en koffiespecialiteiten voorop. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige ingrediƫnten die voldoen aan onze eisen voor ambachtelijke producten.

Zo wordt ons ijs
meerdere malen per dag
vers bereid in de
Firenze keuken.

lemon

Hier malen wij de hazelnoten en worden de citroenen geperst. Daarom smaakt het hazelnootijs naar hazelnoot en het citroenijs naar citroen. Dit geldt natuurlijk ook voor ons aardbeien- en banaanijs: Huisgemaakt ijs van echt fruit.

De kunst en kunde van het ijs draaien zitten al generaties lang in de familie. Deze jarenlange ervaring gemixt met creativiteit en liefde voor het vak, resulteren in perfecte klassiekers zoals stracciatella en vanille. En ook in steeds weer nieuwe, trendy smaken. Denk hierbij aan Hugo-ijs of ….

Omdat de hoofdbestanddelen van ijs suiker en volle melk zijn, zijn sommige mensen met een overgevoeligheid voor melk, huiverig om een ijsje te eten. Maar dit is niet nodig: als u overgevoelig bent voor melk, of een andere allergie heeft, laat het ons dan weten. Want Firenze doet er alles aan om iedereen onbezorgd van een ijsje te kunnen laten genieten.

Vraag naar de mogelijkheden!

visie2
hoorntje